Tutorial Slide Float Shoutbox with Cute Frame and Icon

Assalamualaikum :)
logo shoutbox yang cute tu... (blog saye)

Tutorial Slide float Shoutbox with cute Frame and icon atau dalam BM nye Tutorial Slide float shoutbox dengan bingkai comel dan icon..ye kot..hehe. Contohnye seperti gambo kat atas ni. Apabila logo shoutbox seperti di atas diklik, akan terpapar kotak jerit a.k.a kotak sembang juge labun beserta frame yang cute seperti gambo di bawah ni  :
( p/s : kalo nak tutup shoutbox ni, klik button 'close' kat bawah shoutbox tersebut . . .)

Shoutbox with cute frame :)

Hari ni saje2 je 'googling' cara nak buat shoutbox yang menarik serta cute miut. Pastu jumpe la satu tutorial care nak buat shoutbox yang ade frame cute sekali ni. Creator shoutbox yang cute ni  seorang blogger, Wan Hazel . 

Nak tau cara untuk membuat shoutbox yang cute ni pada blog anda? klik link kat bawh ni :

selamat mencube :)

0 100 orang baik komen !!!: